13 Ocak 2014 Pazartesi

Sevgilimden Son Mektup

Gerilim, dram ve polisiye kitapları art arda okuduktan sonra biraz değişiklik yapayım düşüncesiyle Ahmet Batman'ın kitapları ile başladığım aşk kitapları serisine Sevgilimden Son Mektup'la devam ettim.

Yazarın Senden Önce Ben romanını okuduktan ve son romanının da çok satanlarda olduğunu gördükten sonra, hemen satın alıp okumaya başladım.

Aşık  iki farklı kadının farklı zaman diliminde karşılaşmasını, kırk yıla yayılan bir aşkın hikayesini okuyacaksınız Sevgilimden Son Mektup'ta

Roman ilk başlarda biraz sıkıcı gibi gözükse de, yazar çok detaya girse de, okudukça olayların birbirine nasıl güzel bağlandığını,  sayfalar ilerledikçe göreceksiniz.


Roman biraz farklı. Bizim toplumumuza uygun değil ama ön yargılı yaklaşmayıp kitabı bir bütün olarak değerlendirdiğinizde okumaktan büyük bir zevk alacağınıza eminim.

Ömürlük ve kıskanılacak bir aşk...
Zamanın acımasızlığını yaşamak...
Kaderin aşıkları nasıl umarsızca savurduğunu...
Hayatın gerçekleri ile yüzleşmek...
Yaşanılan zaman, yaşadığın yer ve bulunduğun konumun hiç bir önemin olmadığı...

Bir hikayenin içine dalmak istiyorsanız, buyrun başlayın okumaya derim. 
 
Okurken heyecanlanmak ve sonunda ne olacak diye düşünmek, sürükleyici aynı anda imkânsızı başaran bir aşk hikâyesini okumak istiyorsanız Sevgilimden Son Mektup'u okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.


  • En azından şunu bil ki bu dünyada seni seven bir adam var. Seni her zaman seven ve bu ona zarar verse de hep sevecek olan bir adam...
Demek ki Aşk bir kere kalbe düştümü...(sonrasını size ait, siz tamamlayın)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder