6 Temmuz 2017 Perşembe

The Body Shop Reggie Banyo Süngerleri



Merhabalar

Kızım yaklaşık üç aydır Cevahir Avm'de bulunan The Body Shop'ta çalışıyor. Hemen hemen her akşam bana markanın ürünleri, ürün içerikleri ve tarihi ile ilgili edindiği bilgileri bana aktarıyor. O kadar güzel hikayeler öğrenmeye başladım ki, öğrendiklerimi sırasıyla sizinle de paylaşmak için çalışacağım.

İlk konu hikayesi çok güzel olan bir ürün. Banyo Süngeri ; Mr. Reggie Banyo Süngeri, Mrs. Reggie Banyo Süngeri ve çocukları Junior Reggie Banyo Süngeri.

Şimdi bu isimler nereden geliyor diyeceksiniz? Kızımdan duyduğum kadarı ile anlatıyorum.
Vietnam’da Khe Nuoc Trong ormanlarında görülebilen, bir maymun türünün nesli tükenmekteymiş. Neslinin devamı için başlatılan projeye destek vermek için The Body Shop Reggie Banyo Süngerlerini üreterek projeye destek vermiş. Neslin devamını sağlamak için çalışmaya başlamış.

Bu yazıyı yazarken nesli tükenen maymunlar için bir kaç yazı okuduğumda yine insanoğlunun zalimliğini bir kez daha kabul etmiş oldum.

"Bu maymun türleri için en büyük tehlike Çin’de yerel menüde yer almaları, yemek olarak tüketilmeleri ve Çin tıbbında ilaç yapımında kullanılıyor olmalarıdır."

Vahşi Doğa Kampanyamıza katılın slogonu ile yola çıkan The Body Shop; "satın aldığınız her hediye ürün ile, nesli tükenmekte olan hayvanlara ve onların doğal yaşam alanlarını korumaya katkıda bulunuyorsunuz. Vietnam, Endonezya ve Malezya’ya ayrılacak olan gelir ile doğaya olan borcumuzu sizlerin yardımıyla ödüyoruz." diyor.

The Body Shop , 3 YARARLI VAHŞİ PROJE'sinde VIETNAM, ENDONEZYA, BIO KÖPRÜ NEDİR? sorularını soruyor.

Kritik derecede nesli tükenmekte olan hayvanlara destek veren firma 20.000 £ katkıda bulunmayı hedefliyor.

The Body Shop, elde edilen gelirden oluşturulan fonlarla, aynı zamanda Sumatran orangutan ve kaplanlarına ve Asya fillerine, Malayan kaplanlarına da yeni projelerle koruma sağlayacaklarmış.

Reggie banyo süngeri, hem çocukları sevindirecek hem de vahşi doğaya katkıda bulunması için yaratmışlar.

Red-shanked Douc maymun türünü ait olduğu doğal ve vahşi ortamına kavuşturarak, 
neslinin devam etmesine katkıda bulunmak için ürettikleri Reggie banyo süngeri çocukların sevebileceği kadar şirin mi şirin. Bizim evde iki tane var bile:))  Biri Damla'ya biri Berke'ye

Duyduğum ve biraz okuduğum kadarı ile anlatmaya çalıştım. Daha detaylı bilgi için linki buraya bırakıyorum.

Belki sizde bir ürün alarak katkıda bulunmak isterseniz.

Ne dersiniz? Doğa ve hayvanlar bizim her şeyimiz değil mi?

Sevgiler

Elmas

2 yorum :

  1. Ne kadar tatlı banyo süngeri. Ama tam olarak temizlik sağlıyorlar mı acaba? Yani piyasadaki birçok banyo süngeri gibi sadece köpürtmek amaçlı mı yoksa böyle hafif kese özelliği var mı bu konuda biraz daha detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlum için kullanıyorum ve temizliği ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Suyu ve sabun yada duş jeli iyi çekiyor ve temizliyor. Ayrıca onunla banyo yapmak oğlumu sevindiriyor.Oldukça dayanıklı.

      Sil